بیش از ۴ ماه از انتشار این آگهی می‌گذرد، برای اطمینان از صحت قیمت پیش از خرید با فروشنده تماس بگیرید.

توافقی

لارنگوسکوپ نو/مدینیوم

لارنگوسکوپ

کد کالا: MDP-12750

پیش از انجام معامله و هر نوع پرداخت وجه، از صحت کالا یا خدمات ارائه شده بصورت حضوری اطمینان حاصل نمایید.

ویژگی ها

دسته بندی:

گوش، حلق و بینی

نوع آگهی:

فروش

تاریخ درج آگهی:

پاییز 1401

وضعیت محصول:

نو

گارانتی:

-

خدمات پس از فروش:

-

توضیحات

لارنگوسکوپ ۴ تیغه کاملا نو با لامپ اضافه برای جراحی و معاینه حلق جعبه چوبی

معرفی بیشتر محصول

لارنگوسکوپ

حنجره انسان بین گلو و نای قرار گرفته و دارای تارهای صوتی می‌باشد، که باکمک آن می‎تواند صحبت کند و آواز بخواند. اپی گلوت در بالای حنجره قرار گرفته و دارای دریچه ای است که هنگام خوردن غذا و نوشیدن مایعات بسته شده، تا اقلام در نظر گرفته شده برای مری، به حنجره یا راه هوایی ختم نشود. لارنگوسکوپی روشی است که پزشکان برای بررسی حنجره انجام می دهند. آن ها این آزمایش را با یک لارنگوسکوپ، یک لوله نازک با نور، لنز و دوربین انجام می‌دهند، که به کمک آن می‌توانند حنجره انسان را از نزدیک ببینند. از این روش در مطب کلینیک یا به عنوان جراحی در اتاق عمل استفاده می‌شود.

چه زمانی به لارنگوسکوپی نیاز داریم؟

از لارنگوسکوپ برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد شرایط یا مشکلات مختلف گلو استفاده می شود، مانند:

  • سرفه های مداوم
  • سرفه خونی
  • گرفتگی صدا
  • گلودرد
  • بوی بد دهان
  • مشکل در بلع
  • گوش درد مداوم
  • توده یا رشد در گلو
  • برداشتن جسم خارجی
  • دیسفونی یا تشخیص لارنژیت
  • انجام لوله‌گذاری در انتوباسیون
  • سرطان

 

اجزاء دستگاه لارنگوسکوپ

 لارنگوسکوپ از دو بخش تشکیل شده است:

دسته: روی دسته، تیغه های لارنگوسکوپ سوار می‌شود و باطری دستگاه روی دسته جا دارد.

تیغه: تیغه لارنگوسکوپی وارد حنجره خواهد شد، مجرا را بازکرده و به کمک لامپی که روی تیغه تعبیه شده است، به پزشک کمک شایانی می‌کند. انواع تیغه شامل: تیغه خمیده (مکینتاش): تیغه مستقیم (میلر).

طبقه بندی لارنگوسکوپ

بر اساس پارامتر هایی که وجود دارد می‌توان آن هارا به پنج دسته طبقه بندی کرد.

  • سایز: در دو سایز اطفال و بزرگسال طراحی شده اند.
  • مدل و تعداد تیغه: از نظر تعداد تیغه به صورت سه و شش تیغه و از نظر مدل به خمیده، تیغه مستقیم و تیغه نوک خمیده طبقه بندی شده اند. تیغه خمیده (مکینتاش) بیشترین کاربرد را دارد. این تیغه آسیب کمتری به دندان‌ها و اپی گلوت وارد کرده و فضای بیشتری برای عبور لوله تراشه ایجاد می‌کند.
  • برند: برند هر دستگاهی نقش بسیار مهمی در قیمت و کیفیت دارد.
  • انعطاف لارنگوسکوپ: به دوربین‌دار، انعطاف پذیر و سخت می‌توان دسته بندی کرد.
  • نور لارنگوسکوپ : از نظر نور، به دو دسته ی استاندارد و فیبر نوری تقسیم میشود.

 

انواع لارنگوسکوپی

لارنگوسکوپی فیبروپتیک

رایج ترین روش برای بررسی حنجره می باشد. بیماران در این روش هوشیار هستند. پزشک برای بی حسی از اسپری Numbing در بینی بیماران استفاده می کند. پزشک یک لوله انعطاف پذیر همراه با تلسکوپ کوچک را از طریق بینی به پشت گلو بیمار وارد می‌کند و با این روش می‌تواند جعبه صوت و حنجره بیمار در حین صحبت کردن، آواز خواندن و سرفه را بررسی و مشاهده کند.

لارنگوسکوپی مستقیم

در قسمت پشتی گلوی بیمار قرار می گیرد. این لوله ممکن است انعطاف پذیر یا سفت باشد. این روش به پزشک اجازه می‌دهد تا عمق بیشتری از گلو بیمار را دیده و جسم خارجی بلعیده شده و یا نمونه بافتی را برای انجام بیوپسی خارج کند. این کار در بیمارستان یا مرکز پزشکی تحت بیهوشی عمومی انجام می‌شود.

لارنگوسکوپی انعطاف پذیر مستقیم

پزشک از یک دامنه نازک و انعطاف پذیر برای دیدن گلوی بیمار استفاده می کند و برای خشک کردن ترشحات در بینی فرد و گلوی آن از دارو استفاده می‌کند. پزشک می‌تواند برای بی حس کردن گلو از یک بی حسی موضعی روی گلو استفاده کند. دامنه در بینی بیمار قرار گرفته و به آرامی به سمت گلو حرکت داده می شود. از آنجا که دامنه به پایین گلو باید منتقل شود، پزشک می‌تواند داروی بیشتری را اسپری کند تا گلو در حین معاینه بی‌حس شود.

لارنگوسکوپی سفت و سخت مستقیم

بیمار قبل از انجام لارنگوسکوپی سفت و سخت، تمام جواهرات، پروتزها و عینک خود را جدا کند و قبل از معاینه مثانه خود را خالی کند. این نوع لارنگوسکوپی در اتاق عمل انجام می‌شود. بیمار به پشت دراز می‌کشد. بعد از بیهوشی، لارنگوسکوپ در دهان و پایین گلو قرار می گیرد. پزشک موفق به دیدن جعبه صوتی (حنجره) و تارهای صوتی بیمار خواهد شد. لارنگوسکوپ سفت و سخت ممکن است برای از بین بردن اشیاء خارجی در گلو، جمع آوری نمونه های بافتی (بیوپسی)، برداشتن پولیپ از تارهای صوتی یا برای انجام لیزر درمانی استفاده شود. این عمل حدود ۱۵ تا ۳۰ دقیقه طول می‌کشد.

لارنگوسکوپی غیر مستقیم

پزشک در این روش از یک آینه کوچک در پشت گلو بیمار استفاده می‌کند. لارنگوسکوپی غیرمستقیم یک روش ساده بوده و در بیشتر مواقع، در مطب پزشک انجام می گیرد. پزشک از دارو برای بی حس کردن گلو استفاده می‌کند. بیمار مستقیما روی یک صندلی می‌نشیند و داروی مسکن یا بی حس کننده موضعی روی گلوی او اسپری می شود. پزشک زبان بیمار را با گاز پوشانده و آن را نگه داشته تا جلوی دید را نگیرد. در مرحله بعد، پزشک یک آینه را در گلو بیمار وارد کرده و آن را مورد بررسی قرار می دهد. از بیمار خواسته می‌شود در طی لارنگوسکوپی، صدایی ایجاد کند و یا حرف بزند. آینه به گونه ای طراحی شده است که حنجره بتواند به راحتی حرکت کند. با استفاده از این روش پزشک می تواند شی بلعیده شده خارجی را از گلو بیمار خارج کند.

لارنگوسکوپ هارا چطور ضدعفونی کنیم؟

  • در ابتدا دسته را از تیغه جدا کنید.
  • با آب سرد و برس های مخصوص و الکل 70 درصد برای ضدعفونی ، دسته را شستشو دهید.
  • با آب سرد و برس های مخصوص و محلول های ضدعفونی کننده، تیغه را شستشو دهید.
  • تیغه را در محلول های ضدعفونی با سطح بالا با زمانی مشخص غوطه ور کنید و سپس آبکشی و خشک نمایید.
  • توجه داشته باشید برای بیمارانی که بیماری های خطرناک و واگیردار دارند، از تیغه های یکبار مصرف استفاده کنید.

عوارض لارنگوسکوپی

لارنگوسکوپی غیرمستقیم چون با استفاده از آینه صورت می‌گیرد، می تواند باعث التهاب لثه شود، بنابراین اغلب در کودکان زیر ۶ تا ۷ سال یا کسانی که دندان مصنوعی دارند، استفاده نمی‌شود. لارنگوسکوپی فیبروپتیک برای کودکان انجام می‌گیرد و ممکن است باعث احساس فشار و عطسه کردن شود. بیمار ممکن است بعداً، دچار تحریک  بسیار جزئی در قسمت بافت نرم گلو شود، اما در کل این تست بسیار بی خطر می‌باشد. اگر در طی تست بیمار به بیهوشی عمومی نیاز داشته باشد، بعد از آن باید به خود فرصت بهبودی بدهد. خستگی ناشی از آن ممکن است دو ساعت طول کشیده و در این مدت بیماران باید از رانندگی خودداری کنند.

مزایای لارنگوسکوپی

لارنگوسکوپی اطلاعات با ارزشی را در ارتباط به وضعیت بیمار به پزشک ارائه می دهد. با استفاده از این فناوری پزشکان می توانند تصاویری از ساختار درونی گلو و حنجره بیمار ضبط کنند و این تصاویر را برای چندین بار مورد بررسی قرار دهند.